Zen your Wall
Zen your Industry

Van slachthuizen tot laboratoria, ook voor professionals zijn de kunstharswanden van Havatec niet meer weg te denken. Of wanneer functionaliteit duurzaamheid ontmoet...Een waterdichte wand is met klassieke tegels gewoonweg een utopie. Geen nood! Dankzij onze 100% ondoordringbare en, bijgevolg, waterbestendige kunstharswanden in epoxy, polyurethaan, en recenter, ons innovatieve Flexible Epoxy is dat voortaan een zorg uit het verleden.

Onze kunstharswanden in epoxy en polyurethaan zijn naadloos en zodoende volledig vlak en egaal. Slijtvast en in zeer hoge mate krasbestendig ook. En hun ondoordringbaarheid (cf. chemicaliën en dergelijke) misschien nog het interessantst van al. Dit alles samen maakt onze kunstharswanden ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en zo ook weer op-en-top duurzaam tegelijkertijd.

En met ons Flexible Epoxy gaan we graag nog een stapje verder: alle hiervoor opgesomde voordelen, maar dan nog eens UV-bestendiger, kleurvaster, krasvrijer en vlekbestendig. Ideaal voor uw (sociale) projecten als ziekenhuizen, scholen, tehuizen,...

Graag werken wij ook uw project compleet op maat uit, van ontwerp tot oplevering.